O nama

ZIGŽiG d.o.o. je nastao na osnovu porodične tradicije u oblikovanju stakla. Davne 1965-te godine u centru staklarske industrije eks Jugoslavije u Paraćinu, počela je sa radom radionica za izradu ukrasnih predmeta od punog stakla, kako bi kasnije prerasla u pogon za proizvodnju laboratorijskog i specijalnih stakala.

Danas smo mi specijalizovana firma koja profesionalno proizvodi staklene artikle za naučne ustanove, hemijske i biohemijske laboratorije, industriju, zdravstvo, farmaciju, saobraćaj i druge.

Preko pola veka iskustva u oblikovanju i obradi stakla, garancija su da smo u mogućnosti da svojim širokim asortimanom ispunimo većinu zahteva naših kupaca. Poznate su i naše sposobnosti da možemo dizajnirati i osmisliti inteligentna rešenja za zahteve i probleme klijenata, od koncepta do konačne realizacije proizvoda. Mi verujemo da je inovacija neophodnost i stoga je to glavna pokretačka snaga za sve vrste naših poslovnih aktivnosti.

Sa proizvodnim programom od preko 1000 artikala mi smo vodeći proizvođač laboratorijskog i specijalnih stakala u Srbiji. Proizvodni program obuhvata laboratorijska, industrijska, rasvetna, kao i signalna, protivpožarna, arhitektonska stakla i druga tehnička stakla. Proizvodni pogon opremljen je savremenom opremom i alatima u kojima proizvodi visokokvalitetne staklene proizvode. Obzirom da smo sertifikovali sistem kvaliteta po ISO 9001:2008, svi proizvodi su precizno izrađeni, pravilno termički obrađeni i prolaze kroz stroge procedure pre konačne isporuke.

Materijal od koga se izrađuju artikli osim primarnog borosilikatnog stakla su i kvarcno, staklokeramika, poluoptičko, filter staklo i druga tehnička stakla. Ono što nas čini atraktivnim je dostupnost kvalitetnih proizvoda po konkurentnim cenama u kratkom vremenskom roku, što dovodi do značajnih ušteda u dragocenom vremenu i novcu naših kupaca. Mi smo srećni da staklo nastavlja da bude jedinstven i održiv materijal za sve vrste istraživanja,testiranja kao i u proizvodnjii, a želeli bi da tako i ostane. Na globalnom tržištu, naš uspeh zavisi od zadovoljnih kupaca.

Ove stranice imaju za cilj da vas upoznaju sa nama i našim mogućnostima, kao i da vam pomognu da napravite dobre izbore za svoje potrebe u staklima.

ISO 9001:2008

Proizvodnja laboratorijskog i tehničkog stakla

Copyright © 2014 ŽIG Glass • Designed by SmileSoft.net